29.10.2010

Leo Buscaglia'dan aldigim Mektup / I have a Letter from Dr. Leo Buscalia


Sevgi, Birbirimizi sevebilmek, Kisilik,Yasamak Sevmek ve Ögrenmek.. Leo Buscaglia nin okumus oldugum kitaplarindan sadece bir kaci. Kendisi sevgiyi en güzel anlatan insanlardan biriydi.
Yillar sonra sayin Buscaglia nin bana göndermis oldugu bir mektubunu bulup tekrar okumaktan ve de sizlerle paylasmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hayatta mutlu olmak o kadar da zor degil ,bakin bugün benim mutlu olma sebebim var..
Insanin mutlulukla karsilasmayi beklemesi cok anlamsiz. Mutluluk aslinda o kadar yakinimizdaki onu farketmemiz ve yakalamamiz gerekiyor. Hayati sevilir ve yasanilir yapan kücük seyleri görüp zevk almayi eger unuttuysak tekrar ögrenmemiz o kadar da zor degil.
Hayatı Sev...Hayat Seni Seviyor...

5 yorum:

Jack T dedi ki...

Na sowas !!!!
Cali Du steckst voller Überraschungen . Toll !!

Das die Frauen für die Liebe empfänglicher sind, ist ja klar. Aber das hier zeigt mehr , zeigt Aktivismus und Kampf für die Liebe. Respekt !!

LG Jacob

bilge dedi ki...

merhabalar mutluluk bize bahşedilenlere gören gözlerle bakabilmektir. güzellikleri görmek hataları kusrlarıda hoş görmektir nefes alabilmemiz bile bir mutluluk sebebidir sevgi ve dostlukla ...

KİANA dedi ki...

Sevgili Cali. Bende blogspotlu oldum artık. Ankarada görüşemedik. Bari buralardan görüşelim. Nefis çalışmaların varmış..Ellerine sağlık. Şimdide yemek blogunu ziyaret edeceğim. Bana da beklerim. Öpüyorum canım. Görüşmek üzre..

GÜVEN SERİN dedi ki...

Bizim diyarlardan selam ola.

Quay Po Cooks dedi ki...

AWESOME and PRECIOUS!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails